Crònica del cap de setmana 26 i 27 d'octubre

Jugadores del Club convidades pel Baxi Manresa

Molta activitat basquetbolística aquesta passada setmana al Club bàsquet Cervera. El passat dimecres, un grup de jugadores infantil i cadet i alguns entrenadors del Club, es van desplaçar a Manresa convidats pel Baxi Manresa, en una activitat on les noies es van poder fer fotos amb els jugadors, van poder veure el partit europeu que es disputava i a la mitja part van jugar un 5x5 a la pista central.

Ja durant el cap de setmana, s'estrenaven a la Trobada d'escoles a Torregrossa els més petits del club, els nens i nenes Pollets, d'Escola i també els nens Pre-mini Masculí i Mini Masculí, ho van passar molt bé jugant amb nens i nenes de molts altres clubs. En competició, el Mini Femení guanyava a casa davant el CB Balaguer, 79-32, després d'una setmana de bons entrenaments de les nenes que donava els seus resultats.

Els equips infantils es van desplaçar els dos, tant el masculí com el femení. L'Infantil Masculí perdia a Andorra per 98-54 i el Femení guanyava a Tremp per un merescut 35-86.

El Cadet Masculí guanyava a casa davant el Tremp, en un partit molt ajustat que finalment es va decantar pels cerverins amb un resultat de 85-83. Partit còmode pel Cadet Femení Verd a casa davant el CN Tàrrega, victòria per 66-16. El Cadet Femení Negre es va desplaçar a Sabadell per jugar el seu partit amb el St. Nicolau, van perdre per 62-55.

Gran partit del Júnior Masculí a casa davant el Pardinyes Groc, partit on no va faltar l'adrenalina i que es va emportar el Pardinyes per la mínima, 71-72.

El Sènior Masculí Verd va perdre a casa davant l'Agramunt en un mal partit dels Cerverins per 52-67 i es mantenen invictes els altres dos sèniors del Club. El Sènior Masculí Negre es va desplaçar a Sort, dissabte a la tarda per disputar el seu partit, que malgrat arribar a la mitja part amb un resultat molt ajustat acabava guanyant per 72-91. També va guanyar a casa el Sènior Femení davant el CB Peña Fragatina per 72-44.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.