Sènior Femení: C.B.Castellbisbal 56 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 52

Partit molt dolent el jugat aquest cap de setmana pel Sènior Femení del C.B.Cervera contra un Castellbisbal que es jugava molt i que en els moments decisius va ser millor. Les moltes errades no forçades i el baix percentatge de tir exterior van condemnar a les cerverines.

Tot i un començament on les cerverines van dominar en el marcador i van disposar d’un avantatge de 8 punts en el 2ón quart, 9-17. La millor agressivitat defensiva local i les errades visitants van fer que el partit es tornés a igualar. A la mitja part el resultat era de 23-20.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica de joc, partit igualat amb avantatges curtes en el marcador per part dels dos equips, moltes errades cerverines i millor intensitat local. Tot i això s’arriba al final del partit amb opcions per part dels dos equips per endur-se la victòria, però cap dels dos les va aprofitat i el partit es va veure abocat a la pròrroga ja que el resultat final va ser de 44-44.

En la pròrroga tot i un bon inici de les jugadores del Cervera, les locals van estar més posades i van aconseguir millors situacions per anotar. Tot i l’esforç visitant el Castellbisbal va endur-se la victòria per 56-52.