Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 54 – C.B.Balafia 51

Complicat partit el que havia de disputar el cadet femení aquest cap de setmana degut a les 4 baixes que tenia l’equip. Això es va solucionar fent debutar a categoria cadet a dues jugadores preinfantils, la Aina Roqué i l’Andrea Miralles.

L’equip contrari va proposar un partit molt dur i molt físic en que les jugadores cerverines no van saber respondre, el que va portar anar tota la primera part a remolc i aguantant el marcador gràcies a accions individuals i l’encert en el tir exterior. A la mitja part el resultat era de 19-25.

Les cerverines conscients que s’havia de millorar molt per tenir opcions al partit van sortir molt concentrades i amb un parcial de 7-0 van igualar el marcador. A partir d’aquí el partit es va igualar amb alternances en el marcador per part dels dos equips, arribant als últims dos minuts amb el resultat de 49-51. En aquests dos últims minuts les locals van estar més encertades i amb un parcial de 5-0 van endur-se una victòria que van haver de suar fins l’últim segon.

Parcials: 12-16 / 7-9 / 27-17 / 8-9

Van jugar: Júlia García (2), Núria Sucarrats (3), Inssaf Bacha (13), Júlia Companys (6), Sandra Cortés (16), Aura Riu (3), Jana Clos, Andrea Miralles, Aina Roqué (11).