Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 53 – La Parroquia-Basquet Sama Vilanova 60

Primer partit de la segona volta, contra un equip que estava empatat a 10 victòries en la classificació.

Tot i començar el partit de manera igualada, les visitants, a partir de un millor joc i aprofitant el poc encert local es posaven per davant en el marcador, 14-23 al final del primer quart. En el segon quart, a partir d’algunes decisions arbitrals com a mínim discutibles, les locals es van "desquiciar" i això va ser molt ben aprofitat per les jugadores del Sama per anar-se’n a la mitja part per 25-39.

La segona part, les jugadores del Cervera, amb tot en contra, van treure el millor d’elles mateixes. Tot i lluitar contra un gran equip, mica en mica van anar igualant el partit i es van posar a 4 punts faltant dos minuts. Tot i el gran esforç, no va poder ser i les visitants van endur-se la victòria per 53-60.

Cal destacar l’entrega de totes les jugadores, que tot i les circumstàncies adverses en cap moment li han perdut la cara al partit i han competit fins a l’últim moment.