Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 51 – C.E.Vedruna Balaguer 32

Partit estrany el que va jugar el cadet femení aquest cap de setmana. Per començar ja havia sigut una setmana atípica d’entrenaments degut a les excursions d’esquiades de les escoles.

Tot i no ser excusa, les locals van sortir molt descentrades i sense cap mena de ritme, cosa que l’equip visitant no va desaprofitar i amb una bona defensa interior i obligant a les cerverines a tirar de lluny, el dia que estaven més desencertades, van arribar a la mitja part amb el resultat de 19-26.

A la represa alguna cosa havia de canviar si les locals volien endur-se la victòria, mica en mica la defensa va començar a funcionar, però no l’atac, això implicava que tota la bona feina que es feia a darrera es llençava a les escombraries en atac. D’aquesta manera s’arriba al final del 3er quart 4 punts a sota, 26-30. A partir d’aquí tot va canviar, una bona defensa a tot el camp durant aquest quart va ofegar a les jugadores visitants que van rebre un parcial de 25-2 i es van veure desbordades en tot moment.

Tot i la victòria per 51-32, el resultat és molt enganyós i les visitants van merèixer alguna cosa més. Això ha de fer reaccionar l’equip que ve de 3 partits molt discrets i ara venen tres partits contra rivals directes per la classificació.

Parcials: 14-12 / 5-14 / 7-4 / 25-2

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin (2), Inssaf Bacha (10), Júlia Companys (3), Sandra Cortés (1), Lídia Gutiérrez (19), Carla Gual (6), Aura Riu (8), Jana Clos (2).