Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 61 – BFC Colchoneria Montserrat 52

Després de l’ensopegada de la setmana passada al camp del cuer, aquesta setmana visitava Cervera un altre equip de la part baixa de la classificació. En aquest cas es tenia molt clar que no es podien cometre les mateixes errades que en el partit anterior.

Ja de bon principi les locals van deixar clar que aquesta vegada no s’escaparia el partit, i amb bones defenses que van generar bons contraatacs, ràpidament van agafar avantatge en el marcador, 23-13 al final del 1er quart. En el segon període tot continua igual, la iniciativa la van portar sempre les locals i les visitants a remolc. 39-23 a la mitja part.

En el tercer quart amb una bona sortida local, les cerverines van disposar del màxim avantatge, 48-27 a falta de 12 minuts per acabar el partit. Però a partir d’aquí les visitants van reaccionar, a partit d’una defensa zonal mica en mica es van acostar i van arreglar el marcador. A les locals se’ls hi va fer molt llarg el partit i en l’últim quart es va patir més del que calia. Tot i això es va treure una bona victòria que permet seguir en la zona còmoda de la classificació.