Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 65 – C.B. Mollerussa 28

Partit amb poca història el jugat pel cadet femení aquest cap de setmana. En principi es preveia un partit complicat donades les dificultats que van tenir les cerverines en el partit d’anada i que no van decidir fins els últims instants.

El partit comença relativament igualat durant els primers 5 minuts, amb el resultat de 8-7, però a partir d’aquí les jugadores del Cervera amb una bona defensa i amb brillants transicions i contraatacs endossen un parcial de 24-0 en els següents 10 minuts posant la sentència al partit. A la mitja part el resultat era de 37-16.

La segona part va ser un pur tràmit, ja que les jugadores del Mollerussa van baixar els braços i en cap moment van competir. Això ho van aprofitar les locals per ampliar el marcador fins arribar al resultat final de 65-28.

Parcials: 21-7 / 16-9 / 17-2 / 11-10

Van jugar: Júlia García (4), Andrea Mourin, Anna Bové (2), Núria Sucarrats (8), Inssaf Bacha, Júlia Companys (4), Sandra Cortés (2), Lídia Gutiérrez (15), Carla Gual (7), Aura Riu (15), Jana Clos (8).