Sènior Femení: Barça CBS B 58 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 57

Aquesta setmana les jugadores del C.B.Cervera visitaven la pista del Barça CBS “B”, que en aquests moments és l’últim classificat del grup amb només una victòria.

Tot i que les cerverines van jugar una primera part més que correcta, dominant en tot moment el joc i portant sempre la iniciativa, 17-32 a la mitja part. Tota la decoració va canviar a la segona part, una bona defensa zonal per part de les locals va col·lapsar l’atac cerverí, que en cap moment va saber estar dins el partit, així mica en mica les locals van anar retallant distàncies fins a posar-se per davant en el marcador a falta de pocs segons per acabar el temps reglamentari, 49-51. Tot i això les visitants van poder empatar i fins i tot van tenir una última possessió per endur-se la victòria. No va poder ser i el partit es va veure abocat a la pròrroga.

La pròrroga va ser molt igualada amb poques cistelles i moltes errades per part dels dos equip. S’arribà faltant 15 segons amb 58-57 i possessió per les cerverines que no van saber aprofitat i va donar lloc a una dolorosa i inesperada derrota.