Cadet Femení: C.B.Calaf 55 – C.B. Cervera Mobel Linea 51

Magnífic partit de bàsquet entre dos equips de la part alta de la classificació i que va fer estar a tothom en tensió fins a l’últim segon.

El partit començà amb domini cerverí, van sortir més concentrades i dominant totes les facetes del joc, amb bona defensa i atacs ràpids les cerverines van arriba a disposar de 7 punts d’avantatge al primer quart. Mica en mica el partit es va anar igualant es va convertir en un intercanvi de cistelles. Les cerverines van poder marxar a la mitja part amb 23-25 favorable gràcies a un triple sobre la botzina.

A la segona part les calafines, gràcies al seu gran potencial des de la línia de 3 van començar a posar les coses difícils, tot i això les cerverines que van seguir jugant el que millor saben fer, que és amb ràpides transicions, s’anaven mantenint dins el partit. Tot i el gran esforç final no va poder ser i les locals van endur-se la victòria per 55-51.

Cal destacar que per primera vegada aquesta temporada l’equip va poder disposar de tota la plantilla al complert, ja que l’Anna Bové després de 8 mesos sense jugar va poder disputar els seus primers minuts, i a un bon nivell.

Parcials: 8-12 / 23-25 / 20 -14 / 12-12

Van jugar. Júlia García (2), Anna Bové, Carla Gual, Núria Sucarrats (2), Inssaf Bacha (2), Sandra Cortés (12), Júlia Companys (13), Andrea Mourin (5), Lídia Gutiérrez (3), Aura Riu (10), Jana Clos (2).