Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 54 – C.B.Morell 60

Important partit jugat aquest cap de setmana pel sènior cerverí per a poder mantenir un dels llocs de privilegi en la taula classificatòria, contra un rival classificat també de la part alta.

Una nefasta sortida local, amb moltes errades en atac i amb una defensa molt tova fa que l’equip visitant aprofiti la situació per posar-se per davant en el marcador. Al final del 1er quart 8-18. En el segon quart va seguir la mateixa tònica, col·lapse total de les locals i així les visitants van arribar a disposar del màxim avantatge, 14-35. Només una reacció final amb un parcial de 9-0 obria la porta a l’esperança per la segona part.

Les locals van començar la segona part amb un canvi a defensa zonal, que mica en mica va començar a donar els seus fruits fins a arribar a empatar a 50 a falta de 3 minuts, però llavors va sorgir la millor versió de les visitants, que amb 3 triples consecutius van liquidar el partit i van endur-se una bona victòria.