Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 43 – Sedis Esquitx 53

Tot i un començament prometedor per part de les cerverines, amb un bon ritme tant defensiu com ofensiu, plantant cara en tot moment a un rival que en principi per classificació era molt millor. Al final del 1er quart el resultat era de 10-10. Tot i això durant el 2on quart les visitants van imposar la seva millor qualitat i sobretot en un últim minut molt dolent de les locals amb un parcial de 0-9, posaven un clar avantatge de 21-35 a la mitja part.

En la segona part unes jugadores locals molt nervioses, amb errades incomprensibles per la categoria, en cap moment van amenaçar el domini del Sedis. Només en els últims instants del partit par poder reduir una mica la diferència deixant-la en 10 punts

Parcials: 10-10 / 11-25 / 10-12 / 12-6

Van jugar: Júlia García (2), Andrea Mourin (6), Núria Sucarrats (2), Inssaf Bacha (4), Júlia Companys (3), Sandra Cortés (6), Lídia Gutiérrez (4), Carla Gual (1), Aura Riu (9), Jana Clos (6).