Sènior Femení: C.B. Prat – Aigües Del Prat A 54 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 81

Últim partit de la primera volta, tot i que encara queda un partit aplaçat, en una pista que de moment està sent molt complicada per a tots els equips. El partit comença amb una mala sortida cerverina, amb molts dubtes en defensa i males seleccions de tir en atac. Això ho aprofiten les locals, sobretot amb un gran percentatge des de la línia de 3 per agafar els primers avantatges. Tot i això mica en mica les visitants van anar entrant en el partit. Al final del primer quart el resultat era de 19-16. A partir d’aquí una gran millora defensiva, que va permetre rebre pocs punts i jugar més còmode en atac va fer que s’arribés a la mitja part amb 28-36.

La sortida dels vestidors per part de les cerverines va ser pràcticament perfecta, durant la segona part un gran encert en atac combinat amb una sòlida defensa va fer que els avantatges en el marcador cada vegada fossin més i més grans, arribant al final amb un còmode marcador de 54-81.