Cadet Femení: Peña Fragatina 39 – C.B. Cervera Mobel Linea 51

Partit que sobre el paper havia de ser fàcil per a les cerverines si es mirava la classificació, però que no va tenir res a veure el que havia de passar. Tot i que l’equip va sortir força bé i anotant amb facilitat, ràpidament les locals amb millor defensa, i sobretot fent molt de mal en el rebot ofensiu van treure de la pista a les cerverines, que en cap moment van saber reaccionar i tot i estar amb el marcador ajustat, sempre van anar a remolc. A la mitja part el resultat era de 29-28.

En la segona part mica en mica la tendència va anar canviant. Una millor defensa i millors decisions en atac van fer que es jugués més còmode i amb més sentit i el partit finalitzà amb un quart període pràcticament perfecte en defensa, on les jugadores del C.B.Cervera no van rebre cap punt i van poder endur-se una molt treballada victòria per 39-51.

Parcials: 14-13 / 15-15 / 10 -11 / 0-12

Van jugar. Júlia García, Carla Gual (4), Núria Sucarrats (11), Inssaf Bacha (6), Júlia Companys (2), Andrea Mourin (4), Lídia Gutiérrez (18), Jana Clos (6).