Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 68 – Joviat 48

Les locals, després del bon partit de la setmana passada lluny de Cervera, necessitaven retrobar la confiança i el bon joc a casa. Tot i un inici amb dubtes i algunes errades que van permetre a les visitants mantenir-se dins el partit, 19-16 al final del primer quart. En el segon quart una millora defensiva que va permetre recuperar moltes pilotes i llençar bons contraatacs va obrir la primera escletxa en el marcador. 38-27 a la mitja part.

Durant la segona part les cerverines, a partit de la defensa i del treball d’equip, no només van mantenir el resultat, sinó que mica en mica van anar ampliant distàncies fins arribar al resultat final de 68-48 i sumar una altra bona victòria que manté l’equip en la part alta de la classificació.