Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 54 – Club Baloncesto Binefar 50

Partit molt igualat aquest cap de setmana a Cervera contra el Binèfar, que pels resultats fins ara era un dels millors equips del grup. Ja al començament del partit va quedar clar que seria un partit igualat i els dos equips s’haurien d’esforçar de valent si volien sumar la victòria. El guió del partit era clar, un Binèfar millor en atac estàtic i rebot ofensiu, i un Cervera que amb més ritme i velocitat anava igualant el desavantatge d’alçada. Així a la mitja part el resultat era de 28-30.

En la segona part una millora defensiva local va permetre que les jugadores del Binèfar no juguessin tant còmodes, però la bona feina defensiva es veia truncada per errors i males decisions en atac que feien que el partit seguis igualat. Tot i això uns últims minuts on es va mantenir la bona defensa i un millor encert en atac van permetre endur-se una meritòria victòria per 54-50.

Parcials: 18-16 / 10-14 / 13-12 / 13-8

Van jugar: Mireia Puig (2), Júlia García, Núria Sucarrats (8), Inssaf Bacha (10), Júlia Companys (6), Sandra Cortés (10), Lídia Gutiérrez (12), Andrea Mourin, Jana Clos (6).