Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 51 – Manyanet Reus 58

Dura derrota del Sènior femení aquest cap de setmana a casa contra el Manyanet Reus, un rival que està per sota en la classificació i que en principi havia de ser inferior.

Tot i un bon començament de partit, amb un 1er quart dominat per les locals de principi a final, 19-5 i uns primers 6 minuts de 2ón quart on es van mantenir les distàncies, un canvi a defensa zonal de les jugadores del Reus, va fer que les locals es descentressin i es deixessin recuperar l’avantatge en el marcador, 29-25 a la mitja part.

A partir d’aquí, una segona part nefasta de les jugadores del C.B.Cervera, sense cap mena de ritme ni idees va permetre a les visitants jugar amb més comoditat i endur-se la victòria per 51-58, amb un partit per fer reflexionar a les locals i per veure que qualsevol rival et pot plantar cara en aquesta categoria.