Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 54 – C.B.Calaf 60

Bon partit del cadet femení aquest cap de setmana contra un dels millors equips del grup, partit on en tot moment es van tenir opcions i on les cerverines van treballar molt i bé per a poder competir al màxim de les seves possibilitats.

Ja de bon principi va quedar clar que el partit seria igualat amb avantatges curtes en el marcador, tot i que les visitant van disposar d’una avantatge de 11 punts en el segon quart, 19-30, la resposta local va ser molt bona i s’arribava a la mitja part amb el resultat de 29-31.

La igualtat es va mantenir en el tercer quart amb avantatges mínims per part dels dos equips, 40-43 al final i tot per decidir en l’últim quart. Tot i el bon inici de període de les locals amb un parcial de 11-2 favorable, les visitants en cap moment es van venir avall i mica en mica van anar millorant fins a igualar el partit. En els últims dos minuts un millor encert visitant combinat amb errades de precipitació locals va permetre a les calafines endur-se la victòria.

La lectura que s’ha de fer d’aquest partit és que amb un bon treball d’equip es pot competir contra qualsevol equip tot i que sigui superior.

Parcials: 16-19 / 29-31 / 40-43 / 54-60

Van jugar. Júlia García (1), Carla Gual (3), Núria Sucarrats, Inssaf Bacha (9), Júlia Companys (5), Sandra Cortés (11), Lídia Gutiérrez (25), Andrea Mourin, Jana Clos.
Amb la tecnologia de Blogger.