Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 51 – C.B.Castellbisbal “A” 36

Nova victòria a casa del Sènior Femení, en el dia de la presentació de tots els equips del club, circumstància que va permetre que hi hagués un gran ambient en el pavelló, ple de gent i sobretot de jugadores i jugadores de les categories inferiors del club.

Tot i uns primers tres minuts de partit amb moltes errades i rebent un parcial de 0-5, ràpidament les cerverines es fan posar per la feina i amb un parcial de 20-0 en 10 minuts, van deixar clar que anaven a per una altra victòria. Tot i això, en els últims instants del segon període, les visitants van reaccionar una mica per culpa de les errades cerverines que van permetre contraatacs molt fàcils. A la mitja part s’arriba amb el resultat de 24-14.

En tercer quart, a partit d’una gran defensa, només es van rebre 3 punts en aquest període, les cerverines van desplegar el millor joc arribant al final de període amb el resultat de 41-17. En el quart període, quan el partit estava perfectament dominat, l’excessiu relaxament local va permetre a les jugadores del Castellbisbal rebaixar les distàncies en el marcador amb un parcial de 10-19, arribant al final del partit amb el resultat de 51-36