Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 62 – Peña Fragatina 25

Retorn al camí de la victòria del Cadet Femení després de 2 caps de setmana on és van rebre importants correctius i que en aquesta jornada es necessitava reaccionar per tornar a tenir la confiança necessària per seguir sumant.

En aquest cas el rival era la Peña Fragatina, equip molt lluitador i que intenta donar guerra en tot moment, tot i això ja des del principi del partit les cerverines van deixar clar que eren superiors, i tot i alguns moments de dubtes i errades no forçades, a la mitja part ja tenien el partit bastant encarrilat amb el resultat de 33-18.

En la segona part, i degut a una clara millora defensiva, on les coses van començar a sortir una mica millor, ja que durant aquest 20 minuts només es van rebre 7 punts en contra, es va poder jugar amb més tranquil·litat i amb millor encert. Arribant al final del partit amb el resultat de 62-25.

Tot i la bona victòria s’ha de seguir treballant fort per retallar distàncies amb els millors equips del grup.

Parcials: 13-7 / 20-11 / 14-4 / 15-3

Van jugar. Júlia García, Carla Gual (1), Núria Sucarrats (8), Inssaf Bacha (8), Júlia Companys (2), Sandra Cortés (4), Lídia Gutiérrez (18), Andrea Mourin (4), Aura Riu (10), Jana Clos (3), Cecilia Coromina (4).