Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 62 – C.B. Valls Lear 65

Primera derrota del Sènior Femení aquesta temporada contra un gran equip com és el C.B.Valls que va lluitar fins al final i va acabar enduent-se una treballada victòria.

El partit va començar amb molts dubtes per part de les cerverines i moltes errades tant defensives com ofensives. Aquesta circumstància la van aprofitar les visitants per marcar el ritme en el marcador durant el primer quart, 16-17 al final. En el segon període una ostensible millora local sobretot defensiva va fer que les visitants només anotessin 6 punts en aquest quart i marxaven a la mitja part amb el resultat de 29-23.

L’inici de tercer quart va coincidir amb els millors moments de les cerverines, on van arribar a disposar de un avantatge de 12 punts, 36-24. Tot i això, mica en mica les jugadores del Valls va eixugar aquesta diferència i en el quart període van empatat a 48. A partir d’aquí les visitants van saber jugar millor, i tot el gran esforç que van fer les jugadores de C.B.Cervera per igualar el marcador, les visitants van endur-se la victòria per 62-65.