Sènior Femení: BFC Colchoneria Montserrat 50 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 63

Tercer partit del Sènior Femení a 1a Catalana i tercera victòria de l’equip, en un partit molt seriós de les cerverines on sempre van marcar el ritme del parit i sempre van anar per davant en el marcador.

Ja de bon començament les jugadores del C.B.Cervera van demostrar que anaven a pel partit, un parcial de 2-9 en els primers 3 minuts fruit d'una bona defensa i ràpids contraatacs ja donaven quin seria el guió del partit: un Cervera més encertat i les locals sempre a remolc en el marcador. Arribant a la mitja part amb el resultat de 24-34.

Tot i que en el tercer quart s’esperava la reacció local, aquesta no va arribar. Les visitants van sortit molt concentrades dels vestidors i amb un parcial de 12-21 en el quart van deixar pràcticament enllestit el partit. En l’últim quart una millor defensa local i la falta d’encert de les cerverines en el tir va ajustar una mica el marcador, però en cap moment va perillar la victòria de l’equip cerverí.