Cadet Femení: C.N. Tàrrega 45 – C.B. Cervera Mobel Linea 65

Primer partit de la temporada pel Cadet femení, partit que s’havia de jugar la setmana passada, però que finalment es va jugar aquest dissabte.

Les cerverines tot i les ganes boges de començar la temporada van sortir molt nervioses a pista i això es va traduir en un mal començament, tant defensiu com ofensiu, amb errades inexplicables i moltes pèrdues de pilota. Aquesta circumstància va ser molt ven aprofitada per les locals per posar-se 20-12 en el primer quart. Mica en mica les cerverines es van anar assentant dins el partit i amb una bona pressió defensiva i ràpids contraatacs van fer un parcial de 5-16 en els últims 4 minuts del segon quart que els va permetre anar a la mitja part amb 32-33 favorable.

La clau del partit va estar en la sortida del tercer quart, ara sí, les visitants van estar molt concentrades i amb un parcial de 3-19 en el tercer quart van trencar definitivament el partit. Això va permetre jugar un últim quart més tranquil on les cerverines és van relaxar en excés i van deixar el marcador final en 45-65.

Parcials: 20-12 / 12-21 / 3 -19 / 10-13

Van jugar. Júlia García (5), Carla Gual (2), Núria Sucarrats (6), Inssaf Bacha, Júlia Companys (4), Sandra Cortés (12), Lídia Gutiérrez (18), Andrea Mourin, Aura Riu (18).