Pre-infantil Femení: Joviat "A" 61 - CB Cervera 55

Gran partit el disputat per les preinfantils dissabte a la tarda al camp de la Joviat. Les cerverines s'enfrontaven a un rival que només ha sumat victòries en tots els enfrontaments disputats fins al moment. Un mal primer període de les visitants amb moltes imprecisions i poca intensitat les portava a un primer parcial de 10 a 2. Lluny de llençar la tovallola, les preinfantils van continuar lluitant i de valent però sempre per darrere en el marcador, 28 a 24 a la mitja part. Les diferències es van anar mantenint i es va arribar al darrer quart amb tot per decidir. Les visitants el començaven amb un bon parcial de 0 a 6 que les feia posar-se a només a dos punts a falta de dos minuts però una errada sota cistella que hagués significat l'empat i dues badades defensives van fer que les locals aconseguissin la victòria per sis punts de diferència. Tot i això, cal felicitar a les jugadores pel gran esforç realitzat i animar-les a continuar treballant i aprenent d'aquesta lliga de nivell A. La setmana vinent, les preinfantils rebran la visita del Regina Carmeli.

Per part del CBC van jugar: Sucarrats. M (6), Mata, Montagut (23), Sala (2), Pedrós (4), Morell (2), Miralles (4), Gutiérrez, Roqué (13) i Sucarrats. C (1). No va jugar per lesió: Llacuna.