Sènior Femení: Crònica de l’eliminatòria final per l’ascens a 1a catalana

Després d’una segona volta de lliga extraordinària, 13 victòries en 15 partits, el sènior femení del CB Cervera Mobel Linea va acabar la lliga en tercera posició, lloc que l’hi permetia jugar fases d’ascens a primera catalana. Continuant amb la bona ratxa, les cerverines es van imposar en les semifinals d’aquestes fases al Sant Jordi de Rubí, guanyant els dos partits.

L’últim obstacle que quedava era superar al A.B.Premià, en una final a doble partit en un mateix cap de setmana. Així dissabte viatjàvem al Maresme per jugar el primer matx. Davant, un gran equip, molt intens, amb grans jugadores i amb un alt encert en tir exterior. Un primer partit amb alts i baixos pels dos equips, on les locals van arribar a anotar fins a 9 triples, però que gràcies a les rotacions les visitants vam poder contrarestar arribant millor al final del partit, eixugant una notable avantatge en els darrers minuts deixant el marcador en un empat a 58 punts.

Així, amb tot obert i un gran ambient al municipal de Cervera, diumenge arrencava el partit més decisiu de la temporada. Les locals no vam començar bé els primers minuts mentre Premià seguia anotant amb facilitat des de més enllà dels 6,25. Tot i així, a base d’empenta aconseguíem mantenir el marcador igualat, 30-33 al descans. A partir d’aquí, l’escenari va canviar radicalment, i en uns últims 20 minuts amb molta major intensitat defensiva vam poder rebaixar el poder anotador visitant, mentre que el talent individual de les nostres jugadores ens permetia anotar fins a 34 punts en aquests dos últims períodes, fins al marcador final de 64-55.

Històrica temporada d’aquest equip que per primera vegada jugarà a primera catalana la temporada vinent. Felicitats a totes les jugadores i a tots els que ho han fet possible!