L’Infantil Femení Negre es proclama Campió Territorial de Lleida


INFANTIL FEMENÍ NEGRE (Temporada 2015-2016)

L’Infantil Femení Negre es va proclamar campió provincial de la seva categoria el passat 29 de maig al pavelló municipal de Cervera. Després de realitzar una segona fase impecable acabant imbatudes i amb una clara superioritat, les cerverines van disputar la Final a 4 a casa.

Al matí es van disputar les dues semifinals. Les de Cervera es van enfrontar al BAC Agramunt, superant-lo clarament per 69 a 19. I en l’altra semifinal, el partit entre el Vedruna Balaguer i el Maristes Montserrat de Lleida no es va decidir fins als darrers minuts. Les lleidatanes es van acabar imposant per 53 a 40.

Aquest rival no havia posat les coses fàcils a les cerverines durant la lliga regular, però les jugadores dirigides per Sara Parra van sortir disposades a emportar-se el títol a casa seva. Amb un primer parcial de 9 a 0 van deixar clara la seva intenció. En nombroses ocasions les lleidatanes van intentar apropar-se a les locals, però aquestes, lluny de baixar la intensitat, es van créixer i van jugar el millor partit de la temporada amb bon bàsquet en atac i intensitat defensiva. Finalment el resultat de 68 a 30 donava la victòria a les segarrenques, que van poder celebrar el títol amb els seus.

El dia 5 de juny, l’Infantil Femení es desplaçava a Calella de la Costa per disputar la final a 4 catalana de Nivell B. En la semifinal, les de la Segarra van jugar de tu a tu contra el GEIG-Unigirona, equip amb molta entitat i a priori molt superior. Les cerverines van plantar cara fins al sisè període. A partir d’aquest moment, una plantilla més llarga i un ritme més alt de joc van ser massa obstacles per a només nou jugadores. Tot i així, no van tirar la tovallola en cap moment i van estar a l’alçada de la competició. El partit va acabar amb un 42 a 63 favorable a les gironines. En l’altra semifinal es van enfrontar un potent CN Sabadell contra el CB Tarragona, el partit no va tenir massa història amb un resultat clarament favorable a les barcelonines, 19 a 69. La final la va guanyar el CN Sabadell amb un ajustat 46 a 51.

I ara sí que, després de proclamar-se campió provincial i disputar la semifinal catalana de nivell B, es pot posar punt i final a una magnífica temporada.

Destacar el fet que amb una plantilla curta, de només 9 jugadores, s’ha pogut realitzar una temporada plena de moments bons, no tan bons, victòries, derrotes i sobretot creixement esportiu i personal. Va, i alguna que altra mandarina titis!!

Gràcies per fer-ho possible Júlia García, Mireia Puig, Núria Sucarrats, Júlia Companys, Sandra Cortés, Lídia Gutiérrez, Andrea Mourin, Cecília Coromina i Jana Clos. I gràcies a les seves famílies per entendre el que significa el compromís que comporta formar part d’un equip. Cervera...

Fort, fooort, FOOOORT!

Amb la tecnologia de Blogger.