Els veterans al torneig d'Elne


El cap de setmana passat, dies 6, 7 i 8 de maig, una representació de l'equip de Veterans masculí i femení del CBC va participar en el II torneig internacional de veterans mixte: Trophe Julien Dininger d'Elne "França".

Els equips participants van ser: Toulon, Roquecoubre, Basket Vielmur, St Apo, La Roca del Vallès, Narbonne, Ali Elne i CB Cervera.

Després d'un dissabte maratonià de bàsquet, en el qual els vuit equips van jugar tots contra tots, el CBC VET. va assolir la segona plaça en la classificació; amb sis partits guanyats i un de perdut, cosa que li va donar dret a entrar a la lluita pels quatre primers llocs . El diumenge, el CBC VET. es va classificar per la final, al guanyar al Narbonne per un ajustat marcador. Una vegada a la final, els nervis els van fer una mala passada, doncs l'anotació va ser la més baixa de tots els partits jugats. Malgrat això, només es va perdre el partit per un punt contra el poderós equip Basket Vielmur.

És de justícia aclarir que l'equip guanyador va incomplir la norma de tenir sempre dos jugadores a la pista. Des del primer partit, l’organització els va permetre jugar, per tal de no tornar a refer el calendari. A més, el CBC VET. va ser l'equip on les noies van tenir més protagonisme, ja que quasi sempre van jugar els partits amb tres noies i dos nois; per tant, podem dir que el CBC VET. ha estat el campió moral del torneig.

El fairplay i el bon rotllo van regnar durant els tres dies, entre tots els jugadors i jugadores, tant en la convivència, jugant a la pista i al càmping de festa nocturna.

Van assistir al torneig per al CBC. VET.
Montse Ortiz, Maria Vianya, Ingrid Sole, Carme Gallart , Lil Perez , Monica Torra, , David Cobos, Jaume Sucarrats, Ivan Macarulla i Ramon Aldomà

CB CERVERA VETERANS
Amb la tecnologia de Blogger.