Crònica del partit del Sènior Femení entre el CB Cervera Mobel Linea i el SESE B

En la darrera jornada de la lliga regular, el Cervera visitava la complicada pista del SESE, que malgrat no si jugava res, no posaria les coses gens fàcils. Les de la Segarra, arribaven al matx amb la tercera plaça assegurada però amb l’obligació de guanyar i esperar la derrota del BAM per fer-se amb la segona.

El partit començà amb alta intensitat i un joc molt físic, amb absoluta igualtat en els primers 7 minuts (8-8), línia que es trencà sobtadament quan el Cervera va començar a córrer ràpids contraatacs i a encertar des de la línia de 6,25. Així, final del primer període amb 9-17 per les visitants.

Els segons deu minuts continuaren exactament igual i la diferència va anar creixent en el marcador, mentre les locals només aconseguien aguantar l’envestida gràcies a l’encert des de la línia dels 3 punts. A la mitja part, 24-42 al lluminós.

En la represa, les barcelonines van tornar a començar molt fortes i gràcies a les alternatives defensives i a sumar un grapat de punts de tir lliure, van anar escurçant diferències mentre el Cervera es mostrava més imprecís i fallava algunes cistelles relativament fàcils. Al minut 30 la diferència ja només era d’onze punts, 39-50.

En els darrers minuts, dos triples de les cerverines i l’encert en els tirs lliures finals, van permetre a les visitants mantenir la diferència rondant sempre entorn els deu punts i gestionar els instants finals amb certa calma fins al 55-66 final.

Finalment el BAM també va guanyar i les cerverines van acabar amb tercera posició, amb un balanç de 22 victòries i 8 derrotes.

Ara tocarà jugar fases contra el Sant Jordi de Rubí, per tal d’intentar l’ascens a primera catalana.