I edició 3x3 bàsquet al carrer de Cervera – dissabte 27 de juny

Arriba a la ciutat de Cervera un torneig esperat per molts joves i no tan joves relacionat amb el bàsquet. El espectacular 3x3 de bàsquet al carrer, concretament a la Plaça Universitat del centre de Cervera.

L’ajuntament de Cervera i el club de bàsquet han decidit unir les forces per realitzar el 1er 3x3 de bàsquet al carrer sobre pista sintètica i cistelles basculants amb taulell de metacrilat.

Ha sigut possible amb la contractació de l’empresa Totsports, Serveis i activitats esportives, especialitzada en aquest tipus de torneig i esperem fer una gran festa i divertir-nos tots plegats!

El dia assenyalat serà el dissabte 27 de juny, durant tot el dia, l’hora prevista d’inici del torneig serà les 10h del matí i finalitzarà si no surt cap imprevist al voltant de les 19h de la tarda.

El calendari dels partits apareixeran a la web de Totsports (www.totsports.es) o bé a la web del club (www.cbcervera.cat) el divendres 26 de juny entre les 16 i les 20h del vespre.

Durant tot el matí i part de la primera hora de la tarda tindran lloc els partits de fase de grups i sobre les 17h començaran els encreuaments entre els millors de cada grup.

Com sempre l’esperat concurs de triples serà el plat fort del dia abans de les finals de cada categoria. El premi està encara per decidir però promet.

Aquest esdeveniment esportiu està adreçat a totes les persones majors de 6 anys, que tinguin ganes de practicar un els esports més emocionants al ven mig d’una plaça del poble.

Com a novetat d’aquesta edició hem afegit la categoria de “peques” que englobarà a tots aquells nens de 7 anys que vulguin gaudir d’un dia d’esport amb els seus amics i pagaran un preu més reduit de 20€, la resta pagaran 36€ per equip.

No esperis més i fes ja la teva INSCRIPCIÓ on-line a www.cbcervera.cat o www.totsports.es o bé omple un formulari d’inscripció al pavelló municipal de Cervera (horari de tarda de 16 a 20h) o també a l’oficina d'assegurances situada a la Av. Agramunt, 1 de Cervera.

Data límit d’inscripció el dimarts 23 de juny!


Per qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb el Roger Riu: 625 69 12 68 o bé en Jordi Torres: 693 57 54 18
Amb la tecnologia de Blogger.