Final a 4 Infantil Femení Verd

L’Infantil Femení Verd va caure davant el C.B. Bellpuig en la semifinal de la F4 de la categoria, disputada el passat dissabte a la Seu d’Urgell.

Partit de premi a una temporada molt treballada, igual que el partit. Tot i la superioritat del contrari, l'equip cerverí va estar lluitant totes les pilotes fins a l’últim segon, amb una gran defensa que va incomodar el contrari durant tot el partit. En atac la superioritat física del Bellpuig va ser determinant, tot i això l'equip cerverí no va deixar en cap moment la seva filosofia de joc.

Amb aquest partit les noies de l’infantil femení verd tanquen una temporada en la qual, sens dubte, han anat de menys a més. S’han consolidat com a equip, i han aconseguit una plaça a una Final a 4 totalment contra pronòstic. El compromís, l’actitud i el treball de les noies durant tota la temporada ha estat total, fet que les ha permès avançar i progressar pas a pas, però sense pausa.

Felicitats a tot l’equip per la gran temporada que heu fet. Enhorabona!

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin, Anna Bové, Clàudia Márquez, Núria Sucarrats, Carla Gual, Júlia Companys, Cristina Tolosa, Jana Clos, Aina Lopez, Diana Vasyliv i Joana Porredon.

Amb la tecnologia de Blogger.