El Premini Femení es proclama campió provincial

El premini femení del CB Cervera es plantava a la final a quatre després d’una gran temporada on van quedar líders invictes de la competició. El passat dijous es va disputar la semifinal contra un CB Lleida que no va posar les coses fàcils a les de la Segarra, ja que el partit va ser d’una gran intensitat i amb un constant intercanvi de cistelles entre els dos equips fins l’últim quart, on es va arribar amb un resultat de 48 a 35 favorable a les cerverines. Però en el darrer període, les cerverines no van donar cap opció a les rivals i amb un parcial de 20 a 0 sentenciaven el matx amb un resultat final de 68 a 35.

D’aquesta manera es classificaven per jugar la final contra el CB Mollerussa, vencedor de l’altra semifinal contra el CB Bellpuig, en un partit que es preveia igualat. Tot i els pronòstics, uns bons primers períodes de les cerverines, amb parcials de 10 a 2 en el primer quart i de 15 a 2 en el segon, van garantir una bona renta per la resta de partit, però tres períodes fluixos va donar esperances a l’equip visitant. Finalment però, les cerverines es proclamaven campiones després de guanyar a les del Pla d’Urgell per 62 a 32.

Així doncs, es dona per acabada una gran temporada del premini femení que ha participat en dos tornejos i ha competit amb dos equips al llarg de la temporada, fet que ha permès agafar molta experiència a totes les nenes de l’equip.