Cadet Femení: C.B.Cervera Mobel Linea 57 – ACLE Guissona 36

Últim partit de la temporada a casa del Cadet Femení, contra el Guissona, un rival directe en la classificació i que ja va costar molt derrotar en la primera volta. El partit viu una primera part molt igualada, sense grans avantatges per part dels dos equips i intercanvis de cistelles, el resultat a la mitja part és de 25-26 favorable a les visitants.

En el tercer quart el transcórrer del partit va seguir sent el mateix, marcador igualat i intercanvi de cistelles per part dels dos equips, tot i això un parcial de 8-1 en els últims dos minuts del quart donava una mica d’avantatge a les cerverines al final del quart, 41-35. L’últim quart del partit va ser una història completament diferent als tres quarts anteriors; les locals per fi van trobar la inspiració, tant en atac com en defensa i van endossar al Guissona un parcial de 16-1 en el quart de manera incontestable i sumant una important victòria per l’esdevenir de la competició. El resultat final va ser de 57-36.

La setmana que bé les cerverines viatjaran a la pista de l’Andorra on disputaran l’últim partit de la temporada i on amb una victòria asseguraran la 2a plaça del grup.

Parcials: 1er: 9-11; 2ón 25-26 (16-15); 3er 41-35 (16-9); 4art 57-36 (16-1)

Van jugar pel C.B.Cervera: Ariadna Vicente, Núria Roqué (12), Míriam Cortadelles (4), Ona Riu (8), Cèlia Fonoll (4); Ainoa Bastante (4), Judit Corbera (17), Marta Serés, Àngela Armengol (8).

Absents: Júlia Felip, Núria Gorro i Ester Martínez