Els Veterans del Club al torneig de primavera de Lleida

El passat dilluns 20 d’abril el CBC Veterans va debutar al torneig de primavera de Lleida organitzat per la Federació Lleidatana de Bàsquet.

Ens vam presentar a la pista com un autèntic equip de veterans, amb jugadors de més de 50 anys, i amb l’única jugadora del torneig, amb ex-jugadors del CBC que ara practiquen el pàdel, el futbol sala, el running, la marxa de resistència i el BTT, sense entrenador i amb molts nervis a l’hora de començar el partit.

L’equipatge també va esser autèntic, un peto taronja, en el que el dia abans cadascú es va planxar el numero escollit per diverses raons supersticioses o sentimentals.

L’equip rival Gats vells amb el Josep Mª Boladeras (ex- jugador del CBC durant molts anys) com a referent ens va sorprendre per la seva joventut. L’àrbitre ràpidament ens va aclarir que no era un torneig de veterans sinó un torneig de jugadors no federats.

Amb aquestes característiques el partit es va desenvolupar per part del CBC com un autèntic partit de veterans: amb els fills , esposes i espòs a la grada, un lesionat al primer minut de joc, el Francesc, que esperem que es recuperi ràpidament. Un empat a 23 punts a la mitja part, al final el CBC va perdre per una diferencia de 24 punts. Mentre vam poder pensar, tenir ritme de partit i una condició física acceptable vam aguantar a un dels millors equips de la lliga d’empreses de Lleida desprès ja va esser una altra historia.

I com autèntics veterans que som, vam acabar el partit empipats per perdre. Això si, amb ganes de jugar contra el proper rival.
Amb la tecnologia de Blogger.