Infantil Femení Verd: C.B. Cervera 55 – C.B. Mollerussa 42

L’Infantil Femení Verd va aconseguir una important victòria davant un dels líders de la classificació amb un partit impecable, amb bon joc i millor actitud.

El partit va començar força igualat, amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips però un parcial de 10 a 2 a la segona meitat del primer període va obrir la primera escletxa en el marcador, 18 a 10. El segon període va ser completament igualat així que s’arribava al descans amb un avantatge de les cerverines de vuit punts, 31 a 23.

A la represa les jugadores visitants van aconseguir reduir distàncies i posar-se a només tres punts, 39 a 36, fruit dels nervis locals que les feia jugar precipitades sense escollir les millors opcions per atacar i perdent alguna pilota de més. Tot i així, les cerverines van prémer de nou l’accelerador i van protagonitzar els millors minuts de partit i dels millors de la temporada. Amb una molt bona defensa i atacs ben finalitzats van aconseguir una victòria de mèrit davant un rival fins llavors líder de la categoria i amb molta superioritat d’alçada. El resultat final va ser de 55 a 42.

Amb aquesta darrera victòria les jugadores de l’Infantil Femení Verd acaben la competició terceres, fet que permet a les cerverines jugar les fases per accedir a la final a 4 provincial de Lleida. Molt bona feina noies, a seguir treballant per poder arribar-hi!

Parcials: 18 – 10 / 13 – 13 / 8 – 13 / 16 - 6

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin, Anna Bové, Núria Sucarrats, Carla Gual, Júlia Companys, Clàudia Marquez, Jana Clos, Aina López i Joana Porredón.