C.B.Cervera Mobel Linea 69 – Ceng Fusteria Jesús 19

Còmode partit el que ha jugat aquest cap de setmana el Cadet Femení aquest cap de setmana contra el CENG Artesa. Les visitants només van plantar cara durant els primers 7 minuts de partit, fins al 10-10 de resultat. A partir d’aquí un parcial de 21-0 en els últims 3 minuts del 1er quart pràcticament van liquidar el partit. En el segon quart va continuar la mateixa tònica del final del 1er quart, les cerverines no van donar cap opció a les visitants i van arribar a la mitja part amb el resultat de 54-19.

Una bona sortida en el 3er quart amb un parcial de 15-0 va fer que en el minut 4 del quart es tanqués el marcador, a partir d’aquí el partit ja no va tenir més història fins arribar el final.

Cal destacar el debut en l’equip de la Lidia Gutiérrez, jugadora infantil que va col·laborar destacadament en la victòria de l’equip. Parcials: 1er: 31-10; 2ón 54-19 (23-9); 3er 69-19 (15-0)

Van jugar pel C.B.Cervera: Ariadna Vicente (2), Júlia Felip (14), Núria Roqué (7), Gisela Vázquez (25), Ona Riu, Cèlia Fonoll; Ester Martínez, Ainoa Bastante (2), Judit Corbera (10), Marta Serés, Lidia Gutiérrez (9).

Absents: Àngela Armengol, Míriam Cortadelles, Núria Gorro.