Sènior Femení: CB Calaf 42 vs CB Cervera Mobel Línea 64

Victòria molt treballada i duríssima en el derbi de la jornada a la pista del Calaf.

Una primera part molt igualada amb un Calaf molt intens que era capaç de parar qualsevol penetració, fer ajudes i arribar a tot arreu, contrastava amb unes cerverines que no van poder desplegar rel seu millor joc. Així, el resultat al descans reflectia un 25-27 amb tot per decidir a la represa.

A la segona part, una molt bona arrencada de les de Cervera amb un parcial de 5 a 16 feia que s’afrontés un últim període amb 13 punts de marge. Les locals cada cop van acusar més l’esforç fet a la primera part i les cerverines van aprofitar per anar eixamplant la diferència en el marcador fins arribar al resultat final de 42-64.

Amb aquesta victòria i amb l’ensopegada del primer i tercer classificat les cerverines se situen terceres a la taula. El proper cap de setmana reben a casa al Bàsquet Llor equip que aquesta jornada va guanyar al Sedis que només havia perdut un partit.

Anotacions: Clara Mas, Vero Júlvez (18), Esther Martínez (11), Montse Bacardit, Júlia Calafell (9), Marta Trilla, Xènia Freixas (11), Laura Martínez (5), Yolanda Ruíz (5) i Núria Farran (2).

Parcials: 10-9 / 15-18 / 5-16 i 12-21