Cadet Femení: C.B.Cervera Mobel Linea 44 – B.C.Morabanc Andorra 42

Gran victòria la que va aconseguir aquest cap de setmana el Cadet Femení en un partit molt igualat i que es va decidir en els últims instants.

El partit no comença massa bé per a les locals, van sortir amb poc ritme i masses errors no forçats, el que fa que les andorranes acabin el primer quart amb el marcador favorable de 6-15. Tot canvia en el segon període, un parcial de 11-0 de sortida iguala el marcador i a partir d’aquí entren dins el partit. Màxima igualtat fins al final del quart on s’arriba amb un resultat de 23-23 amb un espectacular triple final sobre la botzina de les cerverines.

La segona part es desenvolupa de manera molt igualada, i cap dels dos equips disposa d’avantatges còmodes, i d’aquesta manera s’arriba als últims 11 segons de partit amb empat a 42 i pilota pel Cervera. Tot i fallar aquesta opció a bàsquet, un gran rebot en atac posa el 44-42 que ja seria definitiu i que dona una important victòria per seguir en la part alta de la classificació.

Parcials: 1er: 6-15; 2ón 23-23 (17-8); 3er 30-31 (7-8); 4art 44-42 (14-11)

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip (3), Núria Roqué (4), Núria Gorro (2), Míriam Cortadellas (6), Ona Riu (13), Cèlia Fonoll (6), Ainoa Bastante (2), Judit Corbera (2), Marta Serés (2), Angela Armengol (4).

Lesionada: Ariadna Vicente