Premini Masculí: CB Mollerussa 24 - CB Cervera Mobel Linea 74



Aquest passat dissabte 21 de març, el Pre-mini masculí del CB Cervera Mobel Linea va disputar la seva 12a jornada de la lliga regular. Els cerverins van desplaçar-se fins a Mollerussa per disputar un partit contra un rival directe en la classificació i lluitar així per la 5à posició.

El partit: CB Mollerussa - CB Cervera Mobel Linea

Només arrencar el partit, els petits Cerverins, van estrenar el marcador amb un primer parcial favorable de 0-9, on van demostrar la concentració i el conscients que eren de la importància d'aquest partit, amb una molt bona defensa i bon encert en atac.

En el segon parcial el CB Mollerussa va intentar superposar-se, aprofitant algunes jugades desafortunades i manca de concentració per part dels Cerverins, així va finalitzar el 2n període amb un 7-3 en contra.

L'equip Cerverí va afrontar així l'únic parcial desfavorable que s'emportaria en tot el partit, ja que va tornar la bona tònica del inici del partit amb molt bones defenses, actitud treballadora i concentració dins del terreny de joc, juntament amb l'encert en les jugades ofensives van propiciar que els dos parcials següents, 3r i 4t període, fossin favorables amb un 2-8 i un fort i avantatjós 0-21 que van posar al descans del partit a l'equip Cerverí en molt bona posició per endur-se el partit.

En el següent tram del partit, els pre-minis del CB Cervera Mobel Linia, no es van desendollar, mantenint el partit en tot moment en la tònica de joc que havien tingut fins llavors i que va propiciar que els següents períodes del partit fossin pels de Cervera, així van quedar els següents períodes: 2-6, 6-12, 0-14 i 7-8.

Finalment el partit va quedar, CB Mollerussa 24 - CB Cervera Mobel Linea 74, amb aquestes bones sensacions, els petits Cerverins, es preparen per participar en el torneig de Canovelles aquest cap de setmana vinent, esperem que tinguin molta sort i facin un bon paper!
Amb la tecnologia de Blogger.