Júnior Femení: Joviat La Salle A 42 - CB Cervera 61

Nova victòria de les cerverines aquest cop davant La Salle Manresa. Unes primeres accions ofensives molt encertades donaven els primers avantatges a unes locals que aprofitaven la fluixa defensa cerverina. L'encert ofensiu visitant, sobretot des de la línia de 3, capgirava el marcador i s'arribava al final del primer període amb un resultat de 13 a 20. A l'inici del segon període, el Cervera es feia amb la màxima diferència del partit fins al moment aconseguint anotar de dins la pintura i de nou amb un triple col·locava un 13 a 25. Una defensa zonal plantejada per les locals col·lapsava per moments a les cerverines que només van poder anotar des de la línia de tirs lliures i veien com les del Bages retallaven distàncies, 23 a 27 al descans. A la represa, frec a frec entre ambdós conjunts i igualtat en el marcador, 37 -38 a manca de de dos minuts per finalitzar el període. Va ser llavors quan un Cervera mes intens i incisiu,  amb un bon joc col·lectiu va deixar veure la seva millor versió i va trencar el matx amb un parcial de 0 a 13. Una gran intensitat defensiva va fer que les locals només anotessin 5 punts en el darrer període. Al final, 42 a 61 per un Cervera que segueix lluitant per mantenir-se en les posicions capdavanteres.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (3), Aldomà (8), Alsina, Calafell (6), Mas (18), De Dios (12), Farran (9) i Bellaubí ( 5).