Júnior Femení: GEIEG 54 - CB Cervera Mobel Linea 71

Gran partit de les cerverines que es presentaven al matx amb només 8 jugadores en el seu desplaçament a terres gironines. Un primer quart amb un intercanvi de cistelles constant donava a les locals les primeres avantatges en el marcador, 18 a 17. Les cerverines es veien superades en la pintura amb poc control del rebot. A partir d'aqui però, un equip visitant molt inspirat ofensivament i amb una gran defensa zonal anotava 28 punts en el segon període i marxava al descans amb un favorable 32 a 45. A la repressa, una bona sortida de les de la Segarra que seguia amb el seu ritme de joc, no donava opcions al rival que veia com el partit se li complicava, 46 a 63 a la fi del tercer període. En el darrer període l'acumulació de faltes (les visitants es quedaven amb 6 jugadores) i el cansament va passar factura i va ser el més fluix però la victòria no es va escapar. Gran treball d'equip i excel·lent victòria en una pista molt complicada.

Per part del CB Cervera MOBEL LÍNEA van jugar: Terribas (7), Marsol (10), Aldomà (10), Alsina (9), Mas (11), Trilla (11), Farran (11) i Bellaubí (3).