Cadet Masculí: Sedis Alfa Consult 35 – CB Cervera Mobel Linea 54

El cadet masculí es col·loca en tercera posició després d’aquesta victòria al camp de la Seu d’Urgell, tenint en compte que ha disputat un partit menys que el segon classificat. El match es va caracteritzar per un primer període amb una pressió tota la pista i una defensa individual molt intensa que va desembocar en el resultat de 10-18 a favor dels visitants. En el segon període, degut a que el Club bàsquet Cervera eren només 7 jugadors, l’entrenador va optar per una defensa en zona que va facilitar l’anotació del tir exterior per part del equip local, acabant el període amb un resultat de 13-11. Finalment, en el tercer i quart període, seguint amb la defensa en zona però d’una manera molt més agressiva i arribant molt bé a les ajudes, l’equip visitant es va acabar d’imposar a la pista rival amb un resultat final de 35-54, un 6-11 en el tercer període i un 6-14 en l’últim quart.

Van jugar: Subies, M. - Perella, S. 3 - Piqué, N. 8 - Tolosa, J. 8 - Sterea, G. 13 - Estrada, G. 4 – Beleta, M. 18