Sènior Femení: Sedis Efausa 59 vs CB Cervera 49

Després de les vacances de Nadal les cerverines es desplaçaven a la pista del Sedis, primer classificat que només havia perdut un partit. El partit es presentava complicat per les visitants ja que només comptaven amb sis jugadores sèniors. Malgrat els inconvenients, el primer quart va estar força igualat i en el segon les cerverines van oferir un bon joc que feia que s’arribés al descans amb empat en el marcador, 32-32.

A la represa, les urgellenques van sortir molt més posades dins el partit i a les cerverines els va costat molt anotar ja que no ho van poder fer fins al minut d’aquest tercer període. Malgrat tot, es començava l’últim quart amb un 45-36. En aquest darrer, les cerverines es van acostar fins a 5 punts, però per acumulació de faltes i físicament no van poder amb un Sedis que va anar tot el partit per davant en el marcador.

El proper cap de setmana es desplacen a la pista del segon classificat, el CB Balaguer A que només ha perdut dos partits.

Anotacions: Clara Mas (6), Vero Júlvez (15), Esther Martínez, Júlia Calafell (2), Marta Trilla, Júlia Marsol, Xènia Freixas (20), Laura Martínez (2) i Yolanda Ruíz (4).

Parcials: 17-13 / 15-19 / 13-4 / 14-13