Júnior Femení: Club Bàsquet Cervera 58 - BOET-Mataró A 49

Victòria del júnior femení en un partit que va dominar ja des de l'inici. Una bona sortida de les locals els hi donava els primers avantatges en el marcador 10 a 2. Les visitants però aprofitaven la permissivitat en defensa de les de la Segarra i acabaven el quart 17 a 11. En el segon període les locals van estar molt encertades en atac, anotant 4 triples però la defensa no acabava de funcionar, 35 a 25 a la mitja part. Amb una bona sortida al tercer quart, les locals ampliaven la diferència 41 a 25 però es van tornar a cometre molts errors defensius que posaven a les del Maresme al partit, 54 a 47 a falta de 5 minuts. La victòria però no es va escapar, 58 a 49 favorable a les de Cervera.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (5), Alsina (6), Bertran, Calafell (15), Mas (15), Marsol (3), De Dios (12), Trilla (2), Farran i Bellaubí.