Infantil Femení Verd: C.B. Balaguer 55 – C.B. Cervera 47

L’Infantil femení verd va tornar a la competició després de l’aturada nadalenca encaixant una derrota a Balaguer per 55 a 47.

El partit va començar força igualat i amb un intercanvi de cistelles constant entre els dos equips. El primer quart es va acabar 16 a 17. El segon quart va ser similar i encara es va augmentar l’efectivitat, tot i que les balaguerines van aconseguir capgirar el marcador i marxar al descans amb tres punts d’avantatge, 36 a 33.

A la represa l’anotació va baixar en picat, el cansament i la falta de forma física començaven a passar factura als dos equips. Les de Balaguer ampliaven la distància i s’acabava el tercer període 52 a 42. L’últim quart, les de Cervera van aconseguir retallar distàncies però no van poder lluitar per endur-se el partit.

Van jugar: Júlia García, Anna Bové, Núria Sucarrats, Carla Gual, Clàudia Márquez, Diana Vasyliv, Cristina Tolosa, Aina López i Joana Porredon.