Sèniro Femení: Basquet Llor 46 vs CB Cervera 57

Molt bon partit de les cerverines que malgrat les dificultats van saber plantar cara i endur-se la sisena victòria per continuar al capdavant de la classificació.

Les cerverines van sortir molt mentalitzades i posades dins del partit conscients que havien de fer una bona sortida, fruit d’això el primer quart va acabar 8-19. En el segon, i gràcies a les segones opcions les locals van retallar distàncies, 23-27, però el Cervera va tornar a agafar avantatge amb dos triples i arribant a la mitja part 28-39.

En aquesta segona part, les cerverines van saber gestionar la diferència que havien agafat i fins i tot augmentar-la, 32-50 a la fi del tercer període. En l’últim, les locals van retallar diferències però la victòria no va perillar arribant a la fi del partit 46-57.

Les jugadores volen dedicar la victòria al seu entrenador Joan Romeu i esperen tornar a comptar el més aviat possible amb totes les jugadores a pista.

Anotacions: Clara Mas (2), Vero Júlvez (14), Esther Martínez, Montse Bacardit (4), Júlia Calafell (7), Marta Trilla (5), Xènia Freixas (14), Laura Martínez (8), Yolanda Ruíz i Núria Farran (3).

Parcials: 8-19 / 20-20 / 4-11 / 14-7