Primera derrota de la temporada del Júnior Femení

SESE 59 - CB Cervera 50

Les visitants van sortir a pista molt confiades i es van topar amb un SESE molt guerrer i lluitador que va endossar un parcial de 6 a 0 al fins al moment líder del grup. Les visitants, després d'un temps mort, van reaccionar i van acabar el quart per davant en el marcador, 10 - 14.  El segon període va ser el millor de les verd i negres que a base de ràpides transicions i encert exterior posaven terra de per mig marxant fins als 17 punts de diferència. Les locals però, lluny de baixar els braços, reaccionaven  i s'arribava al descans amb un 20 a 32. A la represa el partit es va trencar per complet, un SESE molt encertat des de 6.25 anotava 4 triples gairebé consecutius que les feia creure en la victòria i acabaven el període per davant en el marcador, 41-39. Les cerverines ho van intentar fins al final però la victòria no va ser possible.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (6), Aldomà (4), Alsina, Bertran, Calafell (3), Mas (8), Marsol (9), De Dios (4), Trilla ( 8), Farran (8) i Bellaubí.