Sènior Femení: Sumsertech CEP Vallfogona 40 Vs CB Cervera 87

Partit molt complert de les cerverines tenint en compte tots els factors en contra que estant patint aquest principi de temporada.

Les cerverines van sortir molt concentrades a pista i a poc a poc i a base de treball, ritme i intensitat van anar obrint una escletxa al marcador. A la mitja part, el marcador era de 24-43.

A la represa, i amb un parcial de 0-8 en els primers dos minuts demostraven que seguirien lluitant fins al final i deixaven el partit gairebé sentenciat. A la fi d’aquets, s’arribaria amb el resultat de 40-87. Destacar que dels 16 punts que va fer el Vallfogona a la segona meitat, 6 van ser des de la línia de tirs lliures.

El proper cap de setmana reben el Cornellà B que està empatat a 7 victòries amb les cerverines. Esperen rebre el suport de tota l’afició per endur-se una important victòria.

Anotacions: Clara Mas (8), Vero Júlvez (19), Esther Martínez, Montse Bacardit (4), Júlia Calafell (5), Marta Trilla (4), Júlia Marsol (7), Xènia Freixas (15), Laura Martínez (12), Yolanda Ruíz (4) i Núria Farran (9).

Parcials: 15-24 / 9-19 / 10-19 / 6-25
Amb la tecnologia de Blogger.