Júnior Femení: Circol CatòlicC Badalona 37 - CB Cervera 60

Nova victòria de les cerverines en un partit bastant discret. Les visitants iniciaven el matx amb un bon parcial de 0 a 8 però moltes imprecisions i errades en el tir sota cistella les deixava 4 minuts sense anotar. Les visitants no acabaven de desenvolupar el seu millor joc i això donava ales a les badalonines que acabaven el període 9 a 12. El segon període va ser el millor per part de les de la Segarra que a base de defensa i ràpides transicions arribaven al descans amb una avantatge de 18 punts de diferència, 14 a 32. A la repressa, les locals van sortir més agressives però no van poder fer-se amb la victòria que va caure del costat de les cerverines per 37 a 60.

Per part del CB Cervera van jugar: Terribas (7), Alsina (5), Calafell (11), Mas (7), Marsol (9), De Dios (9), Corbera, Farran (8), Bellaubí (2) i Vila (2).