Junior Masculí: C.B Cervera 58 – Pifarre Bellpuig 53

Tercera victòria molt treballada dels cerverins a la primera fase d’aquesta temporada, davant un rival difícil com ho és el Bellpuig.

En la primera part, un primer quart molt igualat va deixar entreveure com seria una mica el partit ja que tan en atac com en defensa hi havia els seus alts i baixos per part dels dos equips i no hi havia una superioritat clara de ningú. En el segon quart, els errors defensius dels cerverins i la efectivitat dels rivals en el tir, van donar un curt avantatge de sis punts al Bellpuig en arribar al descans.

En la segona part, un magnífic tercer quart per als locals, on van arribar a remuntar fins a nou punts quan anaven 22-31 i fins i tot, posar-se tres punts per davant en el marcador gràcies a una molt bona defensa, corrent al contraatac i atacant bé en estàtic. En l’últim quart, els de Cervera van saber portar el ritme del partit estant per davant del marcador fins al final guanyar un partit molt ajustat.

Parcials: 12-13/8-13/19-10/19-17.

Anotacions: Cases, Hfairi(1), Lopez, Omar, Esquius, Cabestany(15), Citoler(14), Cregenzan(9), Calafell(2), Gonzalez(17).