El Júnior Femení segueix amb la seva bona dinàmica

CB Cervera 78 - Joventut de Badalona Femení 60

Gran partit de bàsquet de les cerverines que sumen una victòria més a interterritorial. Les visitants començaven el partit molt fortes, aprofitant una mala presió defensiva local es col.locaven per davant en el marcador, 3 a 8 en el primer minut de partit. A partir d'aqui, les cerverines van augmentar el ritme de joc en atac i una gran defensa de conjunt va propiciar un parcial de 13 a 0 favorable als seus interessos. Les badalonines es van posar en zona per tallar el ràpid joc local però un gran encert des de 6.25 ( 3 triples gairebé consecutius) les va fer tornar a individual. La diferència al descans era de 46 a 31.

A la repressa, masses imprecisions per ambdós conjunts i tot i que les locals van augmentar la diferència no van mostrar el seu millor joc. El darrer quart va ser molt igualat però les cerverines van saber setenciar i endur-se la victòria contra un gran rival. Al final, 78 a 60 que segueix situant al Cervera líder en la classificació.

Per part del CB Cervera van jugar: Vila (4), Aldomà (15), Alsina (2), Bertran (2), Calafell (23), Marsol (7), De Dios (7), Trilla (6) i Farran (12)