Cadet Masculí: CB Cervera 44 - CB Bellpuig 76

Derrota del cadet masculí davant d’un rival molt fort com és el C.B Bellpuig “A” per 44 a 76 en el marcador. El partit s’ha caracteritzat per alts i baixos per part dels locals que han sortit descentrats i poc concentrats en el primer quart, en el qual les pèrdues de pilota han sigut excessives, juntament amb els rebots ofensius que ens han agafat. En el segon quart, s’ha passat a fer una defensa en zona 3 -2 que ha reduït la facilitat dels rivals per entrar a cistella, incidint més en el balanç defensiu per evitar els contraatacs i això ha disminuït l’anotació per part del equip visitant. Tanmateix, el C.B Cervera seguia desorganitzat en el joc col·lectiu i l’anotació es veia perjudicada. Finalment, en la segona part (tercer i quart període), amb una defensa individual més tancada i pressionant, l’equip local s’ha mantingut pel que fa a la diferència de punts i ha millorat tan en joc col·lectiu en estàtic com en sortida de contraatac després de robar pilotes.

Anotació: P. Costa 0 - M. Subies 8 - S. Perella 5 - A. Bardeli 4 - J. Tolosa 2 - G. Sterea 11 - G. Estrada 2 - M. Beleta 12 .

Períodes: 1r quart (9-28), 2n quart (8-18), 3r quart (13-20) i 4t quart (14-10)